Reparation af din bil

Velkommen til Munch Auto, vi er din lokale mekaniker og autoværksted i Lystrup, Aarhus. 

Herunder kan du danne dig et overblik over hvilke services vores autoværksted tilbyder. Uanset om du har brug for reparation af bil, montering af reservedele, bilreparation, mekanikerservice eller andet, så har vi den rette løsning til dig. Vi har mange års erfaring med at reparere og fikse biler af forskellige mærker og modeller. Vi bruger kun kvalitetsdele og udstyr, og vi giver dig altid en fair pris og en god service. 

Kontakt os i dag for at bestille en tid eller få et uforpligtende tilbud. Vi glæder os til at høre fra dig.

Autoværksted i Lystrup

Få et overblik

serviceeftersyn

Få et serviceeftersyn af din bil hos Munch Auto i Aarhus Lystrup. Vi kontrollerer din bil for fejl og skifter de nødvendige dele. Vi stempler din servicebog og sikrer din bils værdi og garanti. Kontakt os i dag for et godt tilbud på et serviceeftersyn.

Kontakt os her

Skift af tandrem

Hos Munch Auto kan du få skiftet tandrem på din bil i Aarhus Lystrup. Vi har erfaring med at skifte tandrem på alle slags biler, og vi bruger kun kvalitetsdele og professionelt udstyr. Vi følger fabrikantens anvisninger for tandremsskift, og vi giver dig en god pris og en hurtig service. 

Kontakt os her

Bremser

Hos munch auto tilbyder vi bremseeftersyn, udskiftning af bremser og udskiftning af bremsevæske. Vi sørger for, at dine bremser fungerer optimalt og sikrer dig en tryg kørsel. Kontakt os i dag og book en tid til dit næste bremseeftersyn.

Kontakt os her

Dæk og fælge

Munch auto har et stort udvalg af dæk og fælge til alle biler. Vi tilbyder udskiftning af dæk og hjul, afbalancering af dæk, renovering og reparation af fælge og meget mere. Vi rådgiver dig om det bedste valg af dæk og fælge til din bil.

Kontakt os her

Motor og gearkasse

Munch auto er din professionelle partner, når det gælder motor og gearkasse. Vi udfører olie og oliefilter skift, udskiftning af tandrem, udskiftning af kobling, udskiftning af turbo og meget mere. Vi har erfaring med alle typer af motorer og gearkasser, og vi bruger kun kvalitetsdele.

Kontakt os her

Motorfejl og fejlfinding

Munch auto er specialister i motorfejl og fejlfinding. Vi har det nyeste udstyr til at diagnosticere og reparere motorfejl eller advarselslamper på din bil. Vi finder årsagen til problemet og løser det hurtigt og effektivt. Vi giver dig en ærlig vurdering og et fair tilbud.

Kontakt os her

Udstødning

Din bil har brug for en god udstødning, som mindsker støj og forurening. Munch Auto er eksperter i at fikse og skifte udstødninger på alle slags biler. Vi kan også udskifte partikelfilter, som renser dieselmotorer for sod. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på din udstødning eller dit partikelfilter.

Kontakt os her

Skift til Vinterdæk og sommerdæk

 Hos Munch Auto kan vi hjælpe dig med at skifte til sommerhjul eller vinterhjul, udskifte dæk og hjul, og opbevare dine dæk i vores dækhotel. Vi har et stort udvalg af kvalitetsdæk fra kendte mærker til gode priser.

Kontakt os her

Reservedele og montering

Munch auto har et stort lager af reservedele til alle biler. Vi tilbyder montering af anhængertræk, tagbøjler, lygter, spejle, vinduesviskere og meget mere. Vi bruger kun originale eller godkendte reservedele, som passer perfekt til din bil. Kontakt os i dag og få et godt tilbud på reservedele og montering.

Kontakt os her

Ruder og viskere

Munch auto kan hjælpe dig med at holde dine ruder og viskere i topform. Vi skifter viskerblade og viskermotor, udskifter forrude, reparerer stenslag og meget mere. Vi bruger kun kvalitetsruder og viskere, som sikrer dig et godt udsyn og en behagelig køreoplevelse.

Kontakt os her

Batteri og strøm

Munch auto kan hjælpe dig med at holde dit batteri og strømsystem i orden. Vi tilbyder batteri – kontrol og udskiftning, kontrol af generator, starter, ledninger og sikringer, reparation eller udskiftning af defekte dele og meget mere. Vi sørger for, at din bil har den nødvendige strøm til at starte og køre.

Kontakt os her

A/C service og klimaanlæg

Munch auto er eksperter i service af aircondition og klimaanlæg. Vi sørger for, at dit aircondition eller klimaanlæg fungerer effektivt og behageligt. Vi kontrollerer tryk, temperatur, kølemiddel og filter, og vi udfører eventuelle reparationer eller udskiftninger.

Kontakt os her

5,0 stjerner
5/5
Baseret på 513 anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud