MUNCH AUTO – EN MEKANIKER DU KAN STOLE PÅ

Det kan være svært for de fleste at finde en god mekaniker, ikke fordi der er mange dårlige mekanikere, men fordi det for de fleste er svært at se og forstå mange af de reparationer der bliver lavet på en bil. Hos Munch Auto vil vi gerne have at du kommer igen i de næste mange år. Når du gør det, lærer vi både dig og din bil og dens historie at kende, og derved bliver det lettere for os at give dig den allerbedste service.

DET STARTER MED TILLID OG GODE PRISER

Tillid er det allervigtigste, så for at du føler dig helt sikker på at du altid får de bedste priser og din bil den service og de reparationer den har behov for, tager vi altid billeder af din bil, både før og efter. Så kan vi nemlig altid vise dig hvad der er var galt, og hvad vi har gjort for at udbedre det.

SELVFØLGELIG BEHOLDER DU DIN FABRIKSGARANTI NÅR DU BRUGER MUNCH AUTO

Mærkeværkstederne er dyre. Meget dyre. Heldigvis er det slet ikke nødvendigt at bruge mærkeværkstederne. Når man som værksted bruger godkendte reservedele, og følger fabrikantens anvisninger, så beholder du nemlig bilens fabriksgaranti. Det gør vi selvfølgelig altid hos Munch Auto.

3 ÅRS GARANTI PÅ RESERVEDELE

Hos Munch Auto bruger vi kun kvalitets reservedele fra nøje udvalgte leverandører. Det betyder at vi er så sikre på reservedelenes kvalitet, at vi giver dig 3 års garanti på dem. Går reservedelen i stykker inden for 3 år, efter at vi monteret det, skifter vi den på vores regning – selvfølgelig undtaget hvis du har kørt så mange kilometer i bilen at reservedelen er slidt op.

VI HJÆLPER DIG HELE UGEN – OGSÅ I WEEKENDEN

Munch Auto holder åbent når du har brug for det. Det er selvfølgelig mandag til fredag ligesom alle andre, men derudover hjælper vi dig også lørdag og søndag – BEMÆRK der er et start tillæg på 800 kroner. Det koster også ekstra, at bestille reservedele du har brug for.

Hvis du ikke finder et svar på dit spørgsmål er du velkommen til at ringe til os
- så vi kan hjælpe dig.

TELEFON
+45 22 23 34 71

Vi er fleksible og altid klar til at give vores kunder en hjælpende hånd!

Vi stiller gerne en lånebil til rådighed, imens bilen er på værkstedet – eller et lift til nærmeste busstoppested. Samtidigt kan vi også lave en aftale om levering på bilen, hvis den bliver senere færdig end først aftalt!

Gratis lånebil – vær’ kørende hver gang!
Regler for brug af lånebil

Se vores anmeldelser på Trustpilot her

5,0 stjerner
5/5
Baseret på 482 anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud