MUNCH AUTO

Hybrid- og elbil service

Håndværk og service i verdensklasse Kvalitet i top Konkurrencedygtige priser Åbent alle ugens dage

FÅ SKRÆDDERSYET ET TILBUD DER PASSER LIGE NETOP JERES BEHOV HOS MUNCH AUTO

Hybrid- og elbil service

Hos Munch Auto i Lystrup sætter vi en ære i at kunne servicere alle typer af biler – alle ugens dage. Derfor tilbyder vi naturligvis også service af både hybrid- og elbiler. Hos Munch Auto har vi flere års erfaring med servicering af stort set alle bilmærker og modeller, og du kan dermed trygt overlade din bil til os, hvad end det drejer sig om et almindeligt syn eller reparation af en eller flere af bilens reservedele.

Sammen med dig vil vores professionelle mekanikere hurtigt kunne danne sig et overblik over bilens behov, så du ved, hvad du kan forvente, når du henter bilen igen. Skal bilen være hos os over flere dage, tilbyder vi hos Munch Auto desuden, at du kan benytte en af vores lånebiler, indtil din bil igen er klar til at komme tilbage på vejen.

Service af hybridbiler

Flere og flere danskere vælger i disse år at investere i de smarte hybridbiler. Har man en hybridbil, kan man køre klimavenligt på el, samtidig med at man beholder sikkerheden i at kunne skifte til benzintanken, i det tilfælde at man løber tør for strøm. Hos Munch Auto ser vi derfor også, at et stigende antal af vores kunder har hybridbiler.

Af den grund sørger vi selvfølgelig for, at alle vores mekanikere er opdaterede på den nyeste teknologi inden for feltet af hybridbiler. Vi forstår vigtigheden i, at du trygt kan overlade din bil til vores autoværksted. Hos Munch Auto har vi valgt, at vi vil gøre servicering af både el- og hybridbiler så billigt som muligt. I langt de fleste tilfælde er syn og reparation af din hybridbil altså lige så billigt som ved en almindelig benzin- eller dieselbil, hvis du vælger at bruge vores autoværksted.

Mekaniker der skal til at fikse en bil
Autoværksted i Lystrup

Service af elbiler

Danskerne er i stigende grad begyndt at tænke grønt, og derfor er elbiler også blevet en naturlig del af hverdagen for mange. Dette gælder også for os hos Munch Auto. Vi har flere års erfaring med servicering af elbiler, og vores mekanikere sørger hele tiden for at holde sig orienterede omkring, hvordan man bedst muligt servicerer og reparerer disse typer af biler.

Skal din elbil til det obligatoriske syn, eller har du brug for en reparation af en eller flere dele i din bil? Så kan du med fordel køre forbi Munch Auto i Lystrup. Vi står klar til at hjælpe dig alle ugens dage, og indtil din elbil igen er klar til at køre videre, kan du helt gratis benytte en af vores mange lånebiler.

Sådan tilbyder vi service på el- og hybridbiler

Hos Munch Auto har vi fokus på kundeservice og kvalitet. Det betyder blandt andet, at vi altid sikrer os, at kunden er indforstået med, hvilken service vi udfører på bilen, inden vi begynder. Samtidig vil vi altid give kunden en fast pris på arbejdet først, så der ikke opstår ubehagelige overraskelser, når bilen skal afhentes. Denne garanti gælder naturligvis også for el- og hybridbiler.

Vi bruger kun godkendte reservedele af højeste kvalitet, sådan så alle vores kunder kan beholde deres fabriksgaranti efter eventuelle reparationer. Hos Munch Auto har vi derudover så stor tillid til vores service, at vi har 3 års garanti på alle de reservedele, som vi sætter i på vores værksted – også når det gælder el- og hybridbiler.

Ønsker du at høre mere om vores service af el- og hybridbiler, er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe på telefon 22 23 34 71. Vi vil gøre vores bedste for at besvare dine spørgsmål, således at du kan vælge den bedste service til netop din bil.

Der bliver lavet en ny bremse

Få et uforpligtende tilbud