Gratis lånebil

Munch Auto Håndværk og service i verdensklasse Kvalitet i top Konkurrencedygtige priser Åbent alle ugens dage

Vi er fleksible og altid klar til at give vores kunder en hjælpende hånd!

Det skal ikke være unødvendigt bøvl at sende sin bil på værksted. Når du har afleveret din bil til reparation eller syn ved Munch Auto, er vi derfor behjælpelige med en gratis lånebil, mens vi har din på vores værksted. Vi har forskellige lånebiler herunder Volkswagen UP, Skoda Citogo og Seat ME.

Det eneste, vi beder dig om, er at følge reglerne for vores gratis lånebiler:

  • Lånebilen må kun køre i Danmark og af den person, som står på lejekontrakten.
  • Derudover er det ikke tilladt at ryge i bilen, og det vil koste 5000 kr. i ekstra regning, hvis dette sker, da det kræver en rensning.
  • Hvis der skulle ske skader på bilen i den tid, du har den, skal du henvende dig i værkstedet og informere om det. Det skyldes, at bilen skal afleveres i samme stand, som da du fik den overleveret.
  • Bilen skal, når den afleveres tilbage, have mindst to streger på benzinmåleren.

 

Til gengæld får du en gratis lånebil, som selvfølgelig er serviceret og med fuld kasko, dog med en selvrisiko på 5000 kr., men med fri kilometerantal pr. dag.

 

Autoværksted med lånebil

Munch Auto er et autoværksted med lånebiler. Bor du i Aarhus eller omegn, er vi lige rundt om hjørnet og tilbyder dig en lånebil, så din hverdag kan fortsætte uden problemer. Det er altid til besvær at skulle have sin bil på værksted, men det værste er ikke at have en bil i mellemtiden. På vores autoværksted behøver du ikke bekymre dig om det, eller hvordan du kommer til og fra os. Du får muligheden for en lånebil, fra samme øjeblik du stiller din bil hos os. Det gør det nemt at køre til og fra vores værksted og fortsætte hverdagen, indtil du henter din egen bil hos os igen.

Selvom vores værksted ligger i Lystrup ved Aarhus, er vores tilbud ikke begrænset til dette område. Uanset hvor du er fra, og hvor langt du skal køre, gælder samme regler for vores lånebiler.

Lånebil ved skade

Har du været ude for et uheld eller er der på anden vis påført skade på din bil, reparerer vi den hellere end gerne. I mellemtiden kan du benytte en gratis lånebil. Denne mulighed er altså ikke kun gældende, hvis din bil skal synes. Kom forbi værkstedet og benyt tilbuddet om en lånebil ved en skade på din egen bil, som kræver reparation. Selvom vi leverer hurtig og god service, er en gratis lånebil ved reparation med til at gøre hele processen mere overskuelig og tilgængelig for dig.

Vi sørger for at bilen starter hver gang

Brug for at få bilen igennem et værkstedsbesøg uden at du føler dig snydt? Vores fokus er at servicere, hjælpe og vejlede dig.

Vi finder de dele der er brug for til reparationen, og vi matcher priserne på det tyske marked. Vi ved uden tvivl, at vi er billigere end mærkeværkstederne.

Har bilen brug for hjælp, til konkurrencedygtige priser, så book en tid.

Se vores anmeldelser på Trustpilot her

5,0 stjerner
5/5
Baseret på 482 anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud