Sørg for optimal sikkerhed i din bil - Overvej udskiftning af forrude

Det giver næste sig selv. Forruden i din bil skal være klar og fri for større skader, der hæmmer dit udsyn ved kørsel, når sikkerheden skal være i top. Men alligevel ser man mange bilister på vejene, der kører rundt med en beskadiget forrude uden at gøre noget ved det.

Besværet ved en reparation eller udskiftning af en forrude samt den regning, der selvfølgelig kommer i kølvandet, er formentlig forklaringen i langt de fleste tilfælde, hvor en forrude får lov at blive siddende, skønt den ikke er egnet til bilkørsel længere.

Munch Auto tilbyder et hurtigt og smertefrit skift af forrude. Vi tilbyder naturligvis branchens bedste priser og den bedste service. Så uagtet om der er tale om en revne i forruden, en større skade eller blot mange års slid, står vi parate til at hjælpe dig.

Prisen på et forrude-skift vil variere meget, alt afhængigt af, hvilken bil du kommer med, herunder hvilket mærke og model, der er tale om. Den pris på et forrude-skift, som du vil mærke til, vil dog i de fleste tilfælde være beskeden, idet at de fleste har forsikring, der dækker en sådan skade. Og bare rolig. Munch Auto sørger for at holde styr på forsikringspapirerne, når du kommer med din bil og beder om udskiftning af forruden.

Mens mange kører rundt med mindre stenslag i deres forrude, uden at det er nogen skade til, er det selvfølgelig vigtigt at vide, hvornår det er tid til at få skiftet hele forruden. Og det er såmænd din egen og dine medtrafikanters sikkerhed, der er på spil.

Et dårligt udsyn på grund af en revne i forruden eller lignende er logisk nok lig med dårligere trafiksikkerhed. Men derudover er en bils forrude en vigtig komponent i hele bilens konstruktion, og ved sammenstød har forruden en væsentlig betydning i forhold til at skåne chauffør og passagerer.

En flækket forrude svækker dermed bilens beskyttende egenskaber ved en ulykke. Derfor er der altså alle mulige gode grunde til at få foretaget et forrudeskift, hvis din nuværende forrude er for beskadiget.

Selvom Munch Auto står klar til at reparere din forrude, og gerne reparerer så meget som muligt, er vi altså også klar til at give bilen den helt store tur og simpelthen udskiftet forruden.

Udskiftning af en forrude tager et par timer. Det er en smule omfattende at udskifte en bils forrude, da den gamle rude skal fjernes ligesom den gamle lim skal det. Ny lim og forrude skal derpå monteres meget omhyggeligt, så du tryg og tilfreds kan køre videre.

Har din bil et kamera i forruden, som hjælper dig under kørsel, sørger Munch Auto naturligvis for at kalibrere dette, så du ikke selv skal bøvle med det.

Hvis du ikke finder et svar på dit spørgsmål er du velkommen til at ringe til os
- så vi kan hjælpe dig.

TELEFON
+45 22 23 34 71

Vi er fleksible og altid klar til at give vores kunder en hjælpende hånd!

Vi stiller gerne en lånebil til rådighed, imens bilen er på værkstedet – eller et lift til nærmeste busstoppested. Samtidigt kan vi også lave en aftale om levering på bilen, hvis den bliver senere færdig end først aftalt!

Gratis lånebil – vær’ kørende hver gang!
Regler for brug af lånebil

Se vores anmeldelser på Trustpilot her

5,0 stjerner
5/5
Baseret på 452 anmeldelser