HVORNÅR SKAL JEG SKIFTE BILENS BREMSER?

Når du træder på bremsen, skal bilen bremse. Hver gang. Derfor er det vigtigt at du får skiftet bilens bremseklodser inden de er slidt helt ned. Bliver de slidt helt ned, ødelægger de bilens bremseskiver, og så bliver det let dobbelt så dyrt. Så både for din egen sikkerheds skyld og for ikke at skulle betale meget mere end nødvendigt, er det vigtigt at få skiftet bremserne i god tid.

Du skal køre din bil på værksted hvis du oplever en af følgende ting når du kører:

Dine bremser er begyndt at larme
Du kan høre en skurrende lyd når du bremser
Bilen trækker til den ene side når du bremser
Du kan mærke at bremsepedalen vibrere eller pulserer når du bremser

HVOR TIT SKAL MINE BREMSER SKIFTES?

Normalt skifter man bremseklodser for hver 60.000 til 100.000 km. Det varierer fra bil til bil, men det betyder også meget om du kører meget bykørsel med mange opbremsninger der slider meget på dine bremser, eller om du kører meget på motorvej hvor du ikke bruger bremserne ret meget.

HVAD KOSTER DET AT FÅ SKIFTET BREMSERNE?

Prisen for at få skiftet dine bremser, kommer an på hvilken bil du kører. Du er altid velkommen til at komme forbi Munch Auto så vi sammen kan se på dine bremser og vurdere hvornår de skal skiftes. Så kan vi på samme tid lave et godt tilbud til dig, så  du ved hvad reparationen kommer til at koste. Ring til Munch Auto på 22 23 34 71 og bestil tid. Er du interesseret i at lære mere om bremser, kan du læse mere på vores side om bremser.

Hvis du ikke finder et svar på dit spørgsmål, er du velkommen til at ringe til os, så vi kan hjælpe dig.

TELEFON
+45 22 23 34 71

Autoværksted i Lystrup

Vi er fleksible og altid klar til at give vores kunder en hjælpende hånd!

Vi stiller gerne en lånebil til rådighed, imens bilen er på værkstedet – eller et lift til nærmeste busstoppested. Samtidigt kan vi også lave en aftale om levering på bilen, hvis den bliver senere færdig end først aftalt!

Gratis lånebil – vær’ kørende hver gang!
Regler for brug af lånebil

Se vores anmeldelser på Trustpilot her

5,0 stjerner
5/5
Baseret på 452 anmeldelser

Få et uforpligtende tilbud